EPOS, Global Ses Ortağı olarak Aston Martin Cognizant Formula One™ Ekibi ile iş birliği yapıyor

Formula 1 kadar iletişime dayanan çok az etkinlik vardır. Saniyenin her bir bölümü önemli olduğunda, mesajlar net bir şekilde ve gecikme olmaksızın iletilmelidir. Üst düzey iletişim ve işbirliği araçları, Formula 1'in zorlu dünyasında hayati önem taşır. EPOS'ta iletişim konusundaki tecrübesi ile Aston Martin Formula One™ ekibine Global Ses İş Ortağı olarak katılmıştır.

Ekibi yönlendirmeye yardımcı olacak öncü ses teknolojisi ve yeniliğin liderleri

Birinci sınıf iletişim araçları, Formula 1'de performansın temel direklerinden biri haline geldi. Saniyenin her bir bölümünün önemli olduğu motor sporlarında sporda netlik ve kesinlik çok önemlidir. EPOS ve Aston Martin arasındaki bu ortaklık ile Aston Martin ekibi piyasadaki en gelişmiş ses çözümlerinden olan EPOS ürünlerine erişim sağlayacak. Asten Martin, EPOS çözümlerini hem pistte hem de fabrikadaki operasyonlarında kullanacak.

EPOS'un öncü teknolojisi ve sınıfının lideri konumundaki tasarımı, onu dünyanın her yerindeki profesyoneller ve oyuncular için bir numaralı seçim haline getirmiştir. EPOS, sektöre getirdiği yenilikçi hareketler ve ses alanında 115 yılı aşkın tecrübesiyle ses teknolojilerine yatırım yapmaya devam etmektedir. Bir Formula 1 takımıyla ortaklık yapmak, ürünlerinizi motor sporlarının en üst seviyesinde sergileme şansı tanır.

Performans Tutkusu

EPOS, performans tutkusuzdan ödün vermeyen bir marka olduğunu belirtiyor. EPOS, şirket çalışanları ve oyuncular için en dayanıklı şekilde tasarlanmış uzun ömürlü kulaklıkları üretmeyi motto edinirken; sesin gücünü ortaya çıkarmak için daha iyi sürücüler ortaya çıkartmak için çalışmalarına devam ediyor.

60 yılı aşkın bir süre sonra Formula 1'e dönen Aston Martin'in, Global Ses Ortağı olarak Formula 1'e dönen EPOS, globalliğini genişletmeye devam etmektedir. EPOS, Formula 1 yarışlarında ses teknolojileri konusundaki uzmanlığını kullanarak yeni bir çağa damgasını vurmaya hazırlanıyor.

Aston Martin Cognizant Formula One™ Ekibi Takım Patronu ve CEO'su Otmar Szafnauer:

“EPOS'u Küresel Ses İş Ortağımız olarak aramızda görmekten mutluluk duyuyoruz. Kesin ve düzenli iletişim, başarılı bir Formula 1 Takımının tanımlanmasına yardımcı olur. İster pit ekibinden gelen bir çağrı olsun, ister daha yüksek performansa ulaşmak için fabrikadaki süreçlerimizde olsun, EPOS çözümleri bizi pistte başarıya götürecek kadar etkili. Etkili iletişimin önemini göz önünde bulunduran EPOS, ekibimiz için ideal bir ortaktır. EPOS'un yüksek teknolojiye olan tutkusu ve inovasyona olan yaklaşımı değerlerimizle örtüşüyor. Bu tanımlar Formula 1'in özünde var."

EPOS'un Formula 1 Vizyonu

60 yılı aşkın bir süre sonra F1 pistlerine dönen bu ikonik markanın Küresel Ses İş Ortağı olmaktan büyük heyecan duyuyoruz. EPOS, Aston Martin Cognizant Formula One™ Ekibi ile pek çok ortak noktayı paylaşıyor, zengin geçmişimiz, yüksek performans, işçilik ve zamansız tasarımlarımızla birinci sınıf ürünleri yaratmak için yüz yılı aşkın süredir mükkemmeli üretmek için çalışıyoruz.

Formula 1 bugün hızdan çok daha fazlası ile ilgilidir, teknoloji, yenilikçilik ve mühendislik yoluyla insan potansiyelini ortaya çıkarmakla ilgilidir. Bunlar EPOS'ta yaptığımız işin temelidir.

Jeppe Dalberg-Larsen

Başkan, EPOS

EPOS Kulaklıklar Artık Hifilife'ta

EPOS'un ADAPT serisi başta olmak üzere en seçkin kulaklık modellerini Hifilife.com'dan satın alabilirsiniz. EPOS kulaklıkları hem deneyimlemek hem de satın almak için Kanyon ve Akasya AVM'de bulunan Hifilife deneyim mağazalarını ziyaret edebilirsiniz.

EPOS'u kendiniz duymak, görmek ve hissetmek için mağazalarımızdan birine gelin.

Hifilife Akasya: 0538 013 02 59

Hifilife Kanyon: 0531 080 80 45

Adres bilgisi için tıkla >

Sınıfın en iyisi

Aston Martin, teknolojiyi, yeniliği ve mühendisliği bir araya getiriyor.

EPOS, sahip olduğu nitelikler ile yaptıklarını hep bir adım ileriye götürmeyi amaçlamaktadır.

EPOS, dünyanın her yerindeki ofis ve işyerlerinde yanlış anlamaları, yanlış yorumları ve kaçırılan fırsatları ortadan kaldırmayı misyon edinmiştir. EPOS bunu nasıl mı yapıyor? Sınıfının en iyi ses çözümlerini sunarak.

Mağazamızda arama yapın.

Sık aranan